TYKY-/virkistyspäivän ohjelmaa

Trikookuteesta virkattu afrikkalainen kukka

Langankierto toteuttaa tilauksesta käsityöaiheista ohjelmaa yritysten TYKY-/virkistyspäivän iloksi. Kurssin tai työpajan aihe valitaan tilaajan toiveiden mukaan. Mahdollisia tekniikoita ovat mm. virkkaus, neulonta, huovutus, kankaanpaino, ompelu...

Langankierto on toiminnassaan perehtynyt tekstiilin kierrätykseen, joten kurssi voi olla esim. tekstiilin kierrätysteemainen työpaja, jossa valmistellaan vaikkapa vanhoista t-paidoista uusia tuotteita (kangaskukkia, koreja, kransseja tms.). Kierrätyskurssin materiaaliksi sopii myös käytöstä poistetut työvaatteet. Ideana voi siis olla oman työpaikan ylijäämämateriaalin hyötykäyttö hauskasti ja luovasti. Tekstiilin kierrätys on ajankohtainen aihe ensi vuonna voimaan tulevan tekstiilin kaatopaikalle sijoittamisen kieltävän jätelain myötä. Kierrätysaiheisen työpajan järjestäminen on siis myös ekoteko, kun työntekijät saavat hyödyllistä tietoa tekstiilin kierrättämisestä ja saavat ideoita omien ylijäämätekstiilien hyötykäyttöön.

Kurssi voidaan toteuttaa pienille ryhmille (enintään 8 hlöä) Langankierron tiloissa tai isommille ryhmille tilaajan järjestämässä tilassa. Kurssit ohjaa tekstiilialan artesaani Kati Salminen.

Lisätietoa yrityksestä ja yrittäjästä.